KOOG AAN DE ZAAN - LSVV heeft bij de start van de competitie op wonderbaarlijke wijze een punt overgehouden aan het uitduel bij KFC. De Langedijkers keken een kwartier voor tijd nog tegen een 3-0 achterstand aan, maar wisten toch op gelijke hoogte te komen.


De thuisploeg nam binnen een half uur een voorsprong middels treffers van Danny Prins en Cerezo Hartgers. Trainer Gidon Reinders Folmer van LSVV bracht een wissel en paste het systeem aan en hier kreeg KFC vervolgens een stuk meer moeite mee.

Toen Dani Moraal kort na de rust echter de 3-0 wist te maken leek het duel beslist, maar LSVV weigerde te capituleren, zette nog een maal de knop om en met een flinke dosis strijdkracht wist Collin Vennink een kwartier voor tijd tegen te scoren. Met wat fortuin bracht Sjoerd Bijlstra de spanning helemaal terug en in de blessuretijd werden de gasten helemaal beloond voor hun ijver toen d ebal op de stip ging wegens hands. Vennink maakte vanaf elf meter zijn tweede en schonk zo LSVV toch nog een punt: 3-3.

Komende zondag speelt LSVV de eerste thuiswedstrijd als Limmen op bezoek komt.