SINT PANCRAS - Vrone heeft ook in de tweede competitiewedstrijd tegen een Zaanse tegenstander verloren. Nadat vorige week Westzaan met 3-2 te sterk was bleek zaterdag ZVC '22 met name na rust een maatje te groot: 1-4.

De thuisploeg van trainer Willem Zeijlmans had de zaakjes goed op orde in de eerste helft tegen de Zaanse ploeg waarvan al snel duidelijk was dat die over aan aantal handige spelers beschikken. Desondanks nam Vrone een voorsprong via Kevin Kieft.

Uiteindelijk bleek ZVC '22 een maatje te groot en was met name Onur Sarican, die twee treffers voor zijn rekening nam, een ware plaag voor de Vrone-defensie. Omdat ook Sergio Comvalius en Erkan Malkoc het net wisten te vinden eindigde het 1-4.

Het nog puntloze speelt Vrone zaterdag weer thuis als Alcmaria Victrix op bezoek komt.