SINT PANCRAS - Vrone/Berdos is zoals verwacht niet opgewassen gebleken tegen Tachos. De Waalwijkse degradant uit de Bene League van afgelopen seizoen won zaterdagavond in De Oostwal met 22-38.

Het was voor Vrone/Berdos de vijfde nederlaag op rij, maar nu de ziekenboeg langzamerhand begint leeg te lopen is er weer vertrouwen dat men in het nieuwe jaar weer snel aan het zoet der overwinning mag proeven. Tegen het sterke Tachos begon de thuisploeg ook alleraardigst en kwam het in de eerste helft zelfs even op voorsprong bij 7-6. Voor de Brabanders was dat echter het sein om gas te geven en het leverde uiteindelijk een 11-18 ruststand op.

Ook na de rust was de ploeg van coach Ferdinandus niet opgewassen tegen de gasten ondanks de doelpunten van de routiniers Joep en Jos Kenter, respectievelijk goed voor zeven en vijf goals. De nummer drie in de stand won uiteindelijk dan ook met 22-38. Vrone/Berdos dat met negen behaalde punten elfde staat gaat volgende week zondag op bezoek bij Aalsmeer 2.