WARMENHUIZEN - Het inhaalduel tussen VIOS W en SVW '27 heeft donderdagavond een overwinning voor de thuisploeg opgeleverd. Het duel werd een kleine twee weken geleden afgelast vanwege coronaperikelen in Warmenhuizen.

Zonder publiek en op een kille en vochtige donderdagavond bleek de thuisploeg van trainer Jurg Bosman met name in de eerste helft duidelijk te sterk. Het duel was nog geen twintig minuten oud toen Bob Tesselaar en Sam Bruin de stand al op 2-0 hadden gebracht. De Heerhugowaardse gasten kregen één goede kans toen een poging van Rippens van de lijn werd gehaald, maar kregen kort voor rust een derde treffer om de oren toen keeper De Boer gepasseerd werd door Botman.

De wedstrijd leek feitelijk beslist en VIOSS kon de teugels wat laten vieren. Via Tim Appel kwam SVW '27 iets dichterbij, maar uitblinker Bob Tesselaar maakte aan alle onzekerheid een eind door zijn tweede van de avond te maken alvorens Marlon Börnemann de eindstand op 4-2 bepaalde.