LIMMEN - Het lijkt een jaarlijks terugkomende bekerwedstrijd te gaan worden: Limmen VR1-LSVV VR1. Vorig jaar werd het een 2-1 winst voor Limmen en ook dit jaar weten ze de volle punten net binnen te halen.

Goede start
LSVV begint fris en sterk de eerste helft. Met het kampioenschap nog vers in het geheugen en de promotie naar de 2e klasse op zak, toont de ploeg al snel hoe ze daar zijn gekomen. De bal gaat snel rond en de ruimtes gevonden en benut. Echter is Limmen hier goed bedacht op. De snelle aanvallen worden gepareerd en er wordt geaasd op de fouten van LSVV. Zo weet Limmen de stand op 1-0 te zetten in de 11e minuut. Vlak voor rust valt de 2-0. Ondanks de achterstand blijft LSVV positief. De kansen liggen voor het grijpen, ze moeten alleen nog benut worden.

Knokken
Het moet eerst nog even erger worden, voordat ze zichzelf belonen. Al in de 52e minuut staan ze 3-0 achter en lijkt de wedstrijd gespeeld. Toch weet LSVV zich terug te knokken. Ilse Berkhout scoort de eerste van het seizoen in de 67e minuut. Nog geen tien minuten later is het Calista Rijkhoff met de 3-2. Hier blijft het bij. De ploegen treffen elkaar ook in de competitie, wel drie keer door het lage aantal aan teams.

Vervolg
LSVV VR1 speelt nog twee bekerwedstrijden. Vanavond om 20:15 ontvangen ze Kolping Boys VR1 op Sportpark Voorwaarts. Komende zondag spelen ze uit bij Alcmaria Victrix VR1 om 11:00. Net als vorig seizoen kunnen de dames jullie support goed gebruiken. Hopelijk tot snel bij een van de wedstrijden.