HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 1 en donderdag 3 oktober a.s. nodigt My Padel Club alle 55-plussers uit Heerhugowaard en omgeving uit om gratis kennis te maken met OldStars Padel. OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen. De beweegvormen zijn laagdrempelig en bij elke training staat ontmoeting en sociaal contact centraal. De eerste week in oktober is iedere 55-plusser welkom om padel eens uit te proberen.

OldStars geschikt voor alle jaargetijden met de indoorbanen van My Padel Club


My Padel Club en padelschool Potjepadel introduceren OldStars padel. Dit in samenwerking met de Buurtsportcoaches van Dijk & Waard Sport, Nationaal Ouderenfonds en de KNLTB. Deze vorm, met aanpassingen zoals een extra stuiter na het raken van de wand en het spelen van een winnend punt bij 40-40, wordt begeleid door een OldStars trainer van Potjepadel. De indoorbanen van My Padel Club, gevestigd in de My Health Club in Heerhugowaard zijn uitermate geschikt om gedurende het gehele jaar lekker te spelen.

Met OldStars beweeg je samen in een gezellige groep en maak je kennis met de snelst groeiende sport van Nederland. De training bestaat uit een warming-up en verschillende beweegvormen aangepast naar de mogelijkheden van iedere deelnemer. Naast het bewegen staat ook het sociaal contact op de club centraal. Bovendien is er veel plezier!

Het programma voor de kick-offs:
09:15 inloop
09:25 welkomstwoord
09:30 start training met warming-up
11:15 einde, nazit en evaluatie met drankje

Deelname aan de kick-off is gratis. Padelrackets en overige materialen worden ter beschikking gesteld. Na de kick-off komt de groep wekelijks bij de club bij elkaar.

Aanmelden voor de kick-off

Heeft u interesse om deel te nemen aan de kick-off, wilt u helpen bij de organisatie of heeft u vragen? Meld u aan door op de volgende link te klikken: klik hier

Bij deelname aan de kick-off hoeft u alleen zelf te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding.

Het Nationaal Ouderenfonds

Met de uitbreiding van het OldStars aanbod neemt het Ouderenfonds een volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportverenigingen. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich onder andere in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbindingen. Padel is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Want ouder worden doe je samen!