ZUID-SCHARWOUDE - LSVV VR1 is de competitie in de tweede klasse gestart met een nederlaag. De bezoekers WSV' 1930 VR1 wisten met 1-3 te winnen van LSVV. Het was een zeer felle wedstrijd, waarbij LSVV het tij maar niet wist te keren.

Strijd

Voor LSVV is het de eerste wedstrijd in de tweede klasse. Eerder troffen ze WSV twee seizoenen terug al, voordat de ploeg uit Wormer promoveerde. Het was toen al een krachtmeting en dat ging er nu niet minder op worden.

Vanaf moment één kende beide teams geen genade. Er werden direct goede kansen gecreëerd, een paar hele sterke van LSVV. Ze komen steeds dichterbij, maar weten de openingstreffer maar niet te vinden. Ondanks de vele pogingen van LSVV is het WSV die in de 17e minuut op voorsprong komt. Met een spel gericht op de counter weet de uitploeg binnen vijf minuten tijd twee ballen in het net te leggen.

LSVV doet er alles aan om aan te haken, wat zorgt voor vermoeide spelers aan het einde van de eerste helft. Wederom verandert LSVV van tactiek in de rust en komen ze beter uit in de tweede helft. Het wordt WSV steeds moeilijker gemaakt, maar het gat wordt maar niet gevonden in de verdediging.

Na 85 minuten weet Michelle de Geus het harde werken van LSVV eindelijk te belonen en brengt ze de stand op 1-2. De alles of niets mentaliteit keert terug, bloed is geroken en de kansen liggen open. Helaas wordt de counter aan de andere kant toch weer gevonden en is het 1-3 op het randje van het eindsignaal.

Stand

Met nog maar één wedstrijd gespeeld, staat LSVV gelijk met Volendam en Limmen op de onderste plek. Doordat de competitie bestaat uit maar acht teams, wordt er tegen iedere ploeg niet twee, maar drie keer gespeeld.

Komende donderdagavond speelt LSVV om 20:00 uit bij Volendam.