ZUID-SCHARWOUDE - Met een score van 1-8 het veld af, dat is toch iets wat dit team van LSVV nog nooit heeft meegemaakt. De thuisploeg werd op ieder aspect overklast door Winkel VR1, maar weten toch een doelpunt mee te pakken.

Weinig energie

Het is vanaf de eerste minuut duidelijk dat Winkel de fittere ploeg is. LSVV knippert met haar ogen en de doelpunten vliegen om de oren. In een tijdsbestek van 25 minuten staan ze 0-4 achter.

Er is geen moment voor een adempauze, LSVV staat onder constante druk. Hergroeperen zit er ook niet in, Winkel verslapt geen seconde.

De rust komt dan ook geen minuut te vroeg. Schade beperken is het voornaamste strijdplan dat uit de kleedkamer wordt meegenomen. Helaas gaat ook die vlieger niet op voor LSVV. Ondanks de vernieuwde energie duurt het niet lang voor het scorebord 0-7 leest.

Toch blijft de thuisploeg vastberaden om enigszins met een opgeheven hoofd van het veld te kunnen. Met nog een kwartier te gaan is het Femke Al, de vaste kracht in de verdediging, die uit een corner LSVV verlost van de nul. Vlak voor het einde laat Winkel zich nog een keer gelden. Eindstand 1-8, een wedstrijd die LSVV maar al te graag snel vergeet.

Stand

LSVV staat met drie punten uit drie gespeelde wedstrijden op een vijfde plek in de ranglijst. Daaronder bevinden zich VIOS, Limmen en Volendam. Komende zondag staat wederom een pittige pot op het programma. Om 13:30 vangt op sportpark Goed Genoeg de wedstrijd tegen AFC VR2 aan.

Foto's: DP Sportfotografie