ZUID-SCHARWOUDE - In een rommelig duel heeft LSVV zondag de punten aan Limmen moeten laten. De gasten zegevierden door twee doelpunten van linksback Björn Valkering.

De Langedijkers wisten een week eerder bij KFC nog een 3-0 achterstand goed te maken (3-3) , maar dat zat er in eigen huis tegen Limmen geen moment in. Daarvoor speelde de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer simpelweg te slordig. Ook Limmen speelde niet al te best, maar had wel het geluk aan haar zijde. Bijvoorbeeld bij de corner vlak voor rust toen de bal zomaar via het been van Valkering het doel in zeilde.

Na de rust zorgde de Limmen-back ook voor de beslissing vanaf de strafschop. Dit gebeurde nadat keeper Rouwhorst een overtreding had begaan op Tijs Welgraven. LSVV bleek daarna niet bij machte om net als een week eerder voor een nieuwe come-back te zorgen, waardoor Limmen zijn tweede zege van het seizoen wist te pakken.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie