'T KRUIS/WINKEL - In de vierde klasse heeft Hugo Boys het eerste puntje van het seizoen binnen alwaar promovendus KSV na twee wedstrijden nog met lege handen staat.


KSV moest het in eigen huis opnemen tegen Alcmaria Victrix, een ploeg die door vele versterkingen wordt gezien als één van de titelkandidaten. Toch begon KSV sterk toen een corner van aanvoerder Jasper Bakker zo het doel in zeilde. De gelijkmaker viel bijna direct na de aftrap en werd gescoord door Ruben Beentjes die afgelopen seizoen de overstap maakte van BOL naar de Alkmaarders. Kort voor de rust zorgde Maurizio Rodriguez Campos voor een Alkmaarse voorsprong. De tweede helft was net op gang toen Kevni van Londen de marge op twee bracht en dit kwam KSV niet meer te boven. Rodriguez Campos maakte vervolgens ook nog zijn tweede van de middag.

Hugo Boys verloor een week eerder van Texel '94 en behaalde deze zondag een punt op bezoek bij Winkel alwaar Jeroen Smit de score kort na rust opende voor de thuisploeg. Uiteindelijk wist Bob de Wit het eerste punt te redden voor de oranjehemden van trainer Ron Weinbrecher.

Komende zondag speelt Hugo Boys thuis tegen De Koog terwijl KSV dan op bezoek gaat bij Duinrand S.