ZUID-SCHARWOUDE - Afgelopen zondag moesten de dames van LSVV het ontgelden, ditmaal tegen Limmen VR1. Helaas konden ze de klappen niet te boven komen, zoals tegen AFC, en gingen ze er met 2-6 vanaf.

Tijdens de eerste wedstrijd in de beker was het een nipte overwinning voor Limmen. Beide teams wisten na die 3-2 winst voor Limmen dat ze aan elkaar gewaagd waren. In het begin van de eerste helft gaat LSVV verder waar ze toen gebleven waren. De bal gaat lekker rond en ze komen een aantal keer gevaarlijk bij het doel van de tegenstander. Ook Limmen benut de ruimtes goed en zo kan het spel in de eerste 20 minuten alle kanten op. Dan krijgt LSVV in zes minuten tijd drie doelpunten om de oren. Vanaf dat moment is het zelfvertrouwen bij LSVV niet meer in zicht. De rest van de eerste helft is het een kwestie van doorbijten en wachten op het rustsignaal.

Net als tegen AFC wordt er niet opgegeven en met teruggekeerde hoop stapt LSVV het veld weer op. Het ritme wordt langzaamaan weer gevonden, maar Limmen vindt wederom als eerste het net, 0-4. In de 57e minuut brengt Maud Karsten de score op 1-4, bal pakken en weer door. De buitenkant van de paal wordt regelmatig gevonden door LSVV. Limmen pakt daarentegen wel de binnenkant, 1-5. Laura Beemsterboer geeft nog hoop op een meer geflatteerde uitslag met de 2-5, maar Limmen is meedogenloos. In de 87e minuut maken ze de 2-6.

Stand
Met vijf gespeelde wedstrijden staat LSVV met vier punten op de zesde plaats. Limmen staat met evenveel punten, maar met een beter doelsaldo, op de vijfde plaats. VIOS en Volendam zijn nog steeds de hekkensluiters. Komende zondag heeft LSVV rust, even de tijd om op te laden voor de derby die zondag 3 november plaatsvindt. Om 12:00 nemen ze het uit op tegen VIOS.