HEERHUGOWAARD - Afgelopen vrijdag ging Team GNI Techniek vol goede moed het veld in tegen Team Chalked and Loaded/SPC Capelle 2, maar kwam men van een koude kermis thuis.


Leo de Jong kon geen potten breken tegen Ed Voogt. Een lastige tegenstander op en buiten de tafel. Hij won dan ook met 17-30 in 44 beurten. Perry Tuin ging het iets makkelijker af tegen Demi Pattiruhu. Na een gelijk opgaande strijd trok Pattiruhu uiteindelijk in de 54e beurt aan het langste eind, en kwam Perry één punt tekort. 34-35.

Peter Berndsen en Shane Hilgers deden ook niet voor elkaar onder. Het verschil zat hem in de series van 5 en 6 van Hilgers. Uiteindelijk kwam Berndsen twee punten tekort. 33-35 in 53 beurten. Hans Handgraaf kon wel mee met zijn tegenstander Gill Taytelbaum. Taytelbaum begon goed met 13 uit 10. Maar al snel maakte Handgraaf een 5 en ging erop en erover. Later in de partij maakte hij nog een 5 en was de tegenstander gebroken. De winst was voor Handgraaf met 30 tegen 21 in 27 beurten.

De einduitslag was dus 2-6 waardoor Team GNI techniek van de 3e naar 4e plek is gezakt. De volgende wedstrijd is maandag 28 oktober in Rotterdam tegen 'De Pijp/Derogee Beveiligingen'