BROEK OP LANGEDIJK - Onder stralende weersomstandigheden en met het nodige publiek langs de kant heeft CSV BOL afgelopen zaterdag het 75-jarig bestaan van de club gevierd. Bij de start van de competitie ging dit niet gepaard met een overwinning voor het vlaggenschip al kregen de toeschouwers wel een leuke remise voorgeschoteld: 3-3.


Na de nodige festiviteiten op 't Bolwerk werd het een aangenaam duel tussen BOL en FC Aalsmeer bij het thuisdebuut van de nieuwe trainer Charles van Altena. Een andere debutant, Doni Bregovina, bracht vervolgens BOL al binnen enkele minuten op voorsprong. Het leek de aanzet voor een mooie middag te worden, maar halverwege het duel zag het er al heel anders uit. Yasin Kabouni zorgde namelijk al snel voor de gelijkmaker en Axel Wendt tekende met een afstandschot voor de 1-2.

BOL hervond zichzelf na ruim een uur spelen toen Thimo Schouwink beslot om maar eens uit te halen van zo'n 25 meter met de 2-2 tot gevolg. Kort hierna kopte Jeroen Korver de Langedijkers zelfs op voorsprong. Genoeg voor de zege was het echter niet, want in de slotfase zorgde de handige Kaabouni er met een voorzet voor dat Luke Vahle de eindstand op 3-3 kon bepalen. BOL moest het duel hierna ook nog met tien man eindigen na een onhandige overtreding van Daniël Vos die zodoende geschorst is voor het uitduel met Sporting Martinus komende zaterdag.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie