AMSTELVEEN - CSV BOL heeft ook in de tweede competitiewedstrijd gelijk gespeeld. Op bezoek bij Sporting Martinus wist de ploeg van trainer Charles van Altena op karakter tot tweemaal toe een achterstand ongedaan te maken: 2-2.

Na de 3-3 tegen FC Aalsmeer van een week eerder had BOL het in de eerste helft lastig tegen de Amstelveense promovendus. Op slag van rust kwam de thuisploeg op voorsprong via Broos Krijger nadat een overtreding op Mike Molenaar vlak daarvoor niet werd bestraft.

BOL toonde na rust het nodige karakter en kwam voetballend ook veel beter voor de dag. Dat resulteerde na een kwartier in de gelijkmaker via Tristan van den Heuvel. Toch liep BOL tien minuten voor tijd tegen een nieuwe achterstand op. Na een snelle aanval kon Sem van Bruggen de bal achter keeper Igor Beric schieten, die de afwezige Romain de Jong naar behoren verving. BOL weigerde te capituleren en in de slotminuut wist Doni Bregovina na een gode actie zijn ploeg toch nog een punt te bezorgen.

BOL ontvangt komende zaterdag SV Hillegom.