BROEK OP LANGEDIJK - Het duel tussen BOL en HBOK heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. In een boeiend gevecht, mede te danken aan een uitstekende leidende scheidsrechter Persoon, werd er niet gescoord.


HBOK begon sterker op het Langedijker gras met een goede kans voor Max Sajet, maar nog dichterbij was Jack Schoon namens de thuisploeg wiens schot via keeper van oerle op de lat eindigde. Er volgde een flinke strijd waarbij beide ploegen veel inzet toonden. HBOK kreeg de beste mogelijkheden, maar keeper Romain de Jong toonde weer enkele malen zijn atletisch vermogen.

De al genoemde arbiter liet tijdens het duel veel toe wat het tempo ten goede kwam. Desondanks had Persoon geen gele kaarten nodig om de boel in het gareel te houden. Het was opnieuw De Jong die de redder was van BOL bij een poging van Leon Schipper. In het slotoffensief werd de ploeg van trainer Charles Van Altena nadat die de verse krachten Luke Burger en Doni Bregovina had ingebracht. Laatsgenoemde kreeg nog een dot van een kans, maar mikte over het doel waardoor het bij 0-0 bleef.