LIMMEN - KV Apollo heeft op bezoek bij Helios de tweede zege in de zaalcompetitie weten te behalen. De ploeg van trainer Arno van der Vliet kende in Limmen een uitstekende eerste helft, hetgeen uiteindelijk de basis was voor een 11-13 overwinning.

Onder aanvoering van uitblinker Martijn Dreumer waren de Heerhugowaardse krofballers oppermachtig en kwam Helios er niet aan te pas. De gasten liepen zelfs uit naar een 1-8 voorsprong, maar kort voor de rust deed Helios toch nog wat terug (3-8).

Zo goed als Apollo aan de wedstrijd begon, zo rommelig was het spel in het tweede bedrijf. Omdat Helios profiteerde van de fouten van de gasten werd het plotseling weer een wedstrijd toen men terugkwam tot 6-8. In een spannende slotfase weet Apollo de zege echter toch over de streep te trekken. Naast de zes doelpunten van de al genoemde Dreumer kwamen de overige scores op naam van Niels van Bekkum (3), Coen van der Vliet, Rik Zonneveld, Emmy Montijn en Lieke Vermue.

Apollo dat in 2F met vier punten uit drie wedstrijden derde staat, speelt komende zaterdag thuis in de Deimoshal tegen koploper Oosterkwartier (16.55 uur)