DEN HAM - De eerste wedstrijd in het bekertoernooi heeft Team GNI Techniek afgelopen zondag met winst afgesloten. In Den Ham was de ontmoeting tegen team Anytime Harwig/Erik Kuiper Relatiegeschenken.


Na een hartelijke ontvangst door Martin, speler en uitbater, ging men rap daarna aan tafel. Leo de Jong en Hans Handgraaf beten het spits af tegen Pauline Gerritsen en Martin van Beusichem. De Jong was de 1e en 3e set een stuk sterker dan Gerritsen, maar moest wel de 2e set afstaan. Handgraaf speelde tegen Van Beusichem een stroeve partij, maar won desondanks met 3-0. Hiermee was de toon gezet.

Daarna werd een heerlijke lunch aangeboden gekregen en was men klaar voor de laatste twee partijen. Daarin kwamen Fred Groen en Peter Berndsen aan bod tegen Jetty Beersma en Gerrie Wiersma van Middendorp. Ook in deze partijen ging het niet altijd even makkelijk. Alleen Berndsen speelde vrijuit. Met een goed totaal moyenne maakte hij de partij uit met drie set overwinningen. Groen had het tegen Beersma een stuk lastiger. De eerste en tweede set won hij moeizaam met één punt verschil. De derde set was zelfs een prooi voor Jetty Beersma. Zij won deze met twee punten verschil. De einduitslag is hierdoor geëindigd op 2-10 (0-8) voor GNI Techniek. Het leuke hieraan is dat de volgende tegenstander ook in hetzelfde biljartcentrum speelt. Dus gaat het team binnenkort wederom naar Den Ham.

Aanstaande vrijdag speelt Team GNI Techniek thuis voor de competitie tegen De Rietlander uit Spijkenisse. Onder begeleiding van Marieke Schigt en Jeannette Francy spelen deze avond: Fred Groen, George Kenter, Peter Berndsen en Leo de Jong

Aanvang 19:30 uur in Biljartcentrum Miller's Heerhugowaard.