DEN HAAG - De vrouwen van FC Marlène hebben ook de tweede wedstrijd in de eredivisie futsal in winst weten om te zetten. Een week na de overwinning op Zeemacht werd ook ZVV Den Haag verslagen. In de hofstad eindigde het in 2-6 voor de ploeg van trainer/coach Mo Bouchibti.

Het werd een regelmatige zege in Den Haag waarbij de Heerhugowaardse formatie de zes doelpunten keurig verdeelde over de beide helften. Nadat Lotte Hopman de score na zeven minuten had geopend, werd die verdubbeld door Zoyla Barendse en een eigen doelpunt van Sami Kaaouane betekende een 0-3 ruststand.

Na de rust deed routinier Priscilla Mesker even iets terug, maar FC Marlène stelde snel weer orde op zaken. Simone Hand scoorde tweemaal en tussendoor maakte ook Barendse haar tweede van de avond. Kaaouane maakte haar foutje van eerder in de wedstrijd goed door de Haagse eer te redden, maar dat deed FC Marlène nauwelijks pijn.

FC Marlène VR1 speelt volgende week vrijdag thuis als ZV Libertas naar Sporthal Waardergolf komt.