GRONINGEN - Bij de start van de competitie in de Eredivisie Futsal, welke verlaat begon door het WK eerder dit seizoen, heeft FC Marlène zich tevreden moeten stellen met een punt. Op bezoek bij promovendus PKC '83 in Groningen gaf de Heerhugowaardse formatie een 0-2 voorsprong uit handen en speelde met 2-2 gelijk.

De ploeg van trainer/coach Iwan de Mees kende in het hoge noorden een prima start toen WK-ganger Steije Kee al binnen twee minuten de score opende. In de negende minuut werd deze score verdubbeld door Robin Schouwvlieger, één van de drie nieuwe spelers die dit seizoen overkwam van Scagha '66. Vijf minuten voor de rust deed de thuisploeg iets terug via Rochenly Constansia.

De tweede helft was vijf minuten oud toen Luciano Matulesi de stand zelfs in evenwicht bracht. FC Marlène moest weer opnieuw beginnen en ging ten aanval, maar in een fysiek soms stevig duel lukte het niet om de Groningers nogmaals te verrassen.

FC Marlène speelt komende vrijdag 25 oktober de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen als Scagha '66 op bezoek komt.